Підозрюю всіх-всіх-всіх, – колишній чоловік Ноздровської про версії її вбивства

Підозрюю всіх-всіх-всіх, – колишній чоловік Ноздровської про версії її вбивства

Родичі вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської жодну з версій злочину поки не розглядають як основну, адже чекають на результати експертиз

Про це розповів колишній цивільний чоловік Ірини Віталій Сергеєв, який допомагає родині Ноздровської, передає ТСН.

“Чіткої версії ні в мене, ні в близьких немає. Навіть не можу сказати прямо на Росошанського, бо підозрюю всіх-всіх-всіх. Можу уявити собі і вбивство з метою пограбування, і маніяка. Все, що завгодно, могло бути”, – розповів Віталій.

За словами чоловіка, вони з Іриною прожили разом більше півроку, але розійшлися через велику зайнятість Ноздровської. Як розповів Сергеєв, вбита цілодобово жила справою про ДТП, в якій загинула її сестра. Віталій каже, що стосунки вони зберегли теплі, і він сподівався, що вони знову будуть разом. Коли стало відомо про трагедію, він один з перших був на місці, де знайшли тіло вбитої.

“Траса іде на Димір, перпендикулярно під трасою проходить річка. З правого боку в метрах 200 знайшли Ірину, а в метрах 200 з іншого боку знайшли елементи одягу. Здається, що це все відбувалось біля річки. Чув, що здається ніж знайшли. Чи це стосується цієї справи, я не знаю. Та знайшли рожевий чохол з її телефону. А чи знайшли сам телефон, не знаю”, – розповів Сергеєв.

Спочатку поліція підозрювала у причетності до вбивства і самого Віталія, його допитували протягом дев’яти годин, але у чоловіка є тверде алібі – на момент вбивства Сергеєв був вдома. Про це свідчать записи с камер спостереження, які зафіксували час його входу та виходу з будинку, також поліція оглянула планшет та роутер в будинку, де живе Віталій, і зафіксували користування ними в цей час. Те, що чоловік був вдома, підтвердила і консьєрж.

Зараз до родині Ноздровської надали державну охорону, вночі також вдома чергує автоматник. 

Поділитись