Підозрюваного в отруєнні Скрипалів знайшли на весіллі дочки генерала ГРУ

Підозрюваного в отруєнні Скрипалів знайшли на весіллі дочки генерала ГРУ

Підозрюваного Лондоном у справі Скрипалів Руслана Боширова, якого Bellingcat називала полковником ГРУ Анатолієм Чепігою, помітили на весільних фотографіях дочки генерал-майора ГРУ Андрія Авер’янова.

Про це повідомляє «Радіо Свобода», яка проводила спільне розслідування з Bellingcat. За даними журналістів, знімки були зроблені за півроку до отруєння Скрипалів. Весілля проходило в готелі на березі Сенежського озера, в 15 хвилинах їзди від бази «Сенеж» російських Сил спеціальних операцій. «Радіо Свобода» стверджує, що дитина Боширова-Чепіги брала участь у весільній церемонії.

Журналісти з’ясували, що Міноборони не афішує особистість Авер’янова: на стенді в Ташкентському вищому загальновійськовому командному училищі, яке він закінчив, замість фото – чорний силует, замість прізвища – кілька букв, а замість року випуску – знаки питання.

За даними «Радіо Свобода», Авер’янов – командир військової частини 29155, яку The New York Times назвала «секретним підрозділом ГРУ для здійснення диверсійних операцій в Європі».

Фото: ИноСМИ

Поділитись