Петра Порошенка закликали розпочати реальні реформи із самого себе

Петра Порошенка закликали розпочати реальні реформи із самого себе

Президенту України треба розпочати реальні реформи із самого себе, замість того щоб виголошувати красиві промови в парламенті. Так прокоментував послання Петра Порошенка у Верховній Раді заступник голови фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв, інформує прес-служба політсили.

«Я б загалом прокоментував виступ президента однією фразою: «Почни з себе!» Не виводь капітал за кордон, тим більше в Росію, не плати агресору, забери або негайно віддай підприємства, які платять податки в казну Росії! Не ходи до церкви, яка пропагує знищення української держави», – звернувся до голови держави представник «Батьківщини».

Як передає ba.org.ua, Сергій Соболєв закликав Петра Порошенка «зробити все для того, щоб виконати резолюцію ПАРЄ і щоб ЦВК представляли всі фракції парламенту», а також не змінювати закони під себе, «як це сталося з Генеральним прокурором і ЦВК».

Сергій Соболєв також закликав президента розпочати реальну боротьбу з корупцією.  «Ключовий висновок з послання президента: минуло чотири з половиною роки, а проблеми залишилися ті самі. І, на жаль, президент України не розпочав реформу з самого себе», – підсумував заступник голови фракції «Батьківщина».

Поділитись