Пашинян звернувся до Байдена

Пашинян звернувся до Байдена

Прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у вітальному посланні до Джо Байдена з нагоди його обрання президентом США висловив надію, що його адміністрація зробить дієві кроки з припинення бойових дій в Карабасі.

“Я сповнений надії, що ваша адміністрація зробить активні кроки для припинення війни і всеосяжного врегулювання проблеми, яке має ґрунтуватися на забезпеченні безпеки народу Арцаха. Через реалізацію його права на самовизначення”, – йдеться у вітальному посланні, текст якого розміщений на сайті кабміну.

Пашинян зазначив, що Вірменія надає великого значення ролі США в мирному врегулюванні нагірно-карабахського конфлікту як співголови Мінської групи ОБСЄ.

“Як ви знаєте, вже більше місяця Азербайджан і Туреччина, ігноруючи всі зусилля співголів по встановленню режиму припинення вогню, продовжують агресію проти Вірменії і Арцаха, залучаючи іноземних терористів. У зв’язку з цим вітаю ваше бачення вирішення питання виключно мирним шляхом, яке ви висловили в якості кандидата в президенти”, – сказав прем’єр.

Поділитись