Пашинян повідомив, що добровольці прибувають в Арменію для відправки в Карабах

Пашинян повідомив, що добровольці прибувають в Арменію для відправки в Карабах

Глава уряду Вірменії Нікол Пашинян поділився на своїй сторінці в соцмережі відеороликом, який був знятий на Республіканському збірному пункті в Єревані.

Громадяни, демобілізований протягом року, продовжують прибувати в Республіканський збірний пункт, щоб записатися добровольцями і відправитися в Нагорний Карабах, де тривають бойові дії.

Раніше прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян закликав демобілізованих за останній рік військовозобов’язаних з’явитися у військкомати.

Один з добровольців розповів, що демобілізувався рік тому.

“До цього не міг поїхати ні як доброволець, ні як резервіст. Слідуючи заклику прем’єр-міністра, не секунди не роздумуючи, зібрався і вийшов з дому”, – говорить він.

На питання, як домочадці сприйняли це рішення, він відповів: “Однозначно, позитивно. У мене старший брат – резервіст. Батько служить протягом 18 років. Ми переможемо. У мене багато справ. Потрібно швидко все зробити і повернутися”.

Інший доброволець зазначив, що демобілізувався в січні цього року, збираючись у дорогу, взяв з собою тільки те, що залишилося у нього з часів служби в армії.

Хлопці впевнені, що вони обов’язково переможуть.

Поділитись