Партія Зеленського назвала найважливіші для України реформи

Партія Зеленського назвала найважливіші для України реформи

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков розповів про три реформи, які хотів би завершити за час своєї роботи у Верховній Раді.

Про це повідомляє УНІАН. «Це велика політична реформа, яка включає багато компонентів, і антикорупційна в тому числі. Це освітня і медична реформи», – сказав він. Співрозмовник видання заявив, що незадоволений ходом медичної реформи і діяльністю в. о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун. «Я був у лікарнях у Василькові, де живу, і це явно не те, чого хочуть люди, я не бачу помітних результатів цієї реформи», – вважає політик.

Раніше Разумков вже говорив про необхідність цих реформ, однак зазначив, що на їх реалізацію потрібен час, так як необхідно підготувати законопроекти і обговорити проблемні питання.

За підсумками виборів до Верховної Ради «Слугу народу» вдалося набрати 43,16 відсотка голосів. Також кандидати від партії перемогли в 130 одномандатних округах. Таким чином президентська партія отримала в парламенті 254 місця, що дозволяє їй вперше за історію України сформувати уряд без коаліційного договору з іншими партіями.

Фото з Фейсбук Разумкова.

Поділитись