Партія Порошенка очолює антирейтинг політичних партій України

Партія Порошенка очолює антирейтинг політичних партій України

Антирейтинг політичних партій очолює “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою “Рейтинг”.

Відзначається, що за неї ні за яких обставин не проголосували б 51,9% респондентів, які мають намір голосувати. Крім того, 58% опитаних українців заявили, що на парламентських виборах будуть шукати альтернативу серед нових партій, з іншого боку 26% готові проголосувати за парламентські політичні сили.

Більше 70% респондентів підтримують ідею розпуску парламенту і проведення дострокових виборів Верховної ради. Найвищий рівень підтримки – на Півдні та Сході (більше 80%).

Лідер електоральних симпатій серед політичних сил – партія “Слуга народу”. Її готові підтримати 43,8% тих, хто має намір голосувати і визначився з симпатіями. За “Опозиційну платформу – За життя” – 10,5%, БПП Солідарність – 8,8%, Батьківщину – 7,3%, партію “Сила та честь” І.Смешка – 5,1%, партію С.Вакарчука – 4,6%, Радикальну партію Олега Ляшка – 3,3%, Опозиційний блок – 3,2%.

Поділитись