Партію “Голос” покинуло одразу 7 народних депутатів

Партію “Голос” покинуло одразу 7 народних депутатів

У такий спосіб народні обранці протестували проти “фейкового” з’їзду партії.

У четвер, 29 липня, на з’їзді політичної партії “Голос” виключили з її складу 7 народних депутатів, які написали відповідні заяви. Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці народна депутатка, експредставниця “Голосу” Юлія Клименко.

“Сьогодні з партії “Голос” в знак протесту проти чергового фейкового з’їзду, рейдерства партії та її системного знищення на користь олігархату з її лав вийшли 7 народних депутатів”, – написала вона.

З партії вийшли Олександра Устінова, Ярослав Юрчишин, Володимир Цабаль, Соломія Бобровська, Ольга Стефанишина, Юлія Клименко та Роман Лозинський.

За словами Юлії Клименко, фракція політичної партії “Голос” у Верховній Раді України відтепер складається з 70% не партійних членів фракції. “Народними депутатами – членами партії  Голос залишилися Рудик, Железняк, Рахманін, Совсун, Осадчук, Василенко, Рущишин”, – уточнила вона.

Наразі партію “Голос” очолює Кіра Рудик: у березні 2020 року вона змінила на цій посаді Святослава Вакарчука, який заявив  про вихід з парламенту.

Поділитись