Паризький Діснейленд відкрився після пандемії COVID-19

Паризький Діснейленд відкрився після пандемії COVID-19

Паризький Діснейленд, закритий в середині березня в зв’язку з пандемією коронавірусу, відновив роботу 15 липня. Про це повідомляється на сайті парку розваг.

Уточнюється, що поступове відкриття тематичних зон парку буде супроводжуватися дотриманням заходів санітарної безпеки для відвідувачів і співробітників. Їм в Діснейленді рекомендують носити медичні маски і дотримуватися соціальну дистанцію 1 м.

На території парку обладнано понад 2 тис. точок для дезінфекції рук. Також керівництво збільшило частоту обробки дезінфікувальними засобами всіх поверхонь, особливо на атракціонах.

Уточнюється, що місткість парку буде обмежена відповідно до урядовими вимогами, а відвідуваність буде регулюватися через нову онлайн-систему бронювання квитків (вона дозволить контролювати потоки туристів).

Згідно з останніми даними МОЗ республіки, з початку пандемії у Франції померли понад 30 тис. заражених коронавірусом. Всього на території країни зареєстровано 172 377 випадків захворювання COVID-19.

Раніше компанія Walt Disney Parks and Resorts, яка управляє Діснейленд по всьому світу, переробить один зі своїх атракціонів через звинувачення в расизмі.

Йдеться про тематичний атракціон Splash Mountain в парках Каліфорнії та Флориди, заснованому на фільмі 1946 року «Пісня Півдня», який часто критикували за демонстрацію зневажливого ставлення до чорношкірих.

Поділитись