П’яний чиновник у столиці травмував патрульну

П’яний чиновник у столиці травмував патрульну

Поліція з’ясовує обставини ДТП у Києві, внаслідок якої посадовець у нетверезому стані травмував патрульну. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Аварія сталася вчора, 7 лютого, на Південному мосту столиці.

“О 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту в сторону лівого берега сталася ДТП без потерпілих за участю двох машин: «Шкода» наздогнала «Нісан». На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення автопригоди. Службовий автомобіль поліцейські припаркували попереду “Нісана”, йдеться у повідомленні.

Під час складання матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем та «Нісаном». У цей момент водій автомобіля «БМВ», рухаючись у напрямку лівого берега, здійснив зіткнення з автомобілем «Шкода», який у свою чергу вдарився в «Нісан».

Внаслідок цього патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Окрім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які перебували в салоні «Шкоди». Усім їм надають необхідну медичну допомогу.

Встановлено, що за кермом «БМВ» перебував один із київських чиновників, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Ним виявився заступник голови Голосіївської райдержадміністрації Юрій Ткаченко. На подію відреагував мер столиці Віталій Кличко. На своїй сторінці у Facebook він доручив голові Голосіївської райдержадміністрації терміново подати документи, необхідні для звільнення нетверезого винуватця ДТП.

Поділитись