Олексій Навальний все ще не може користуватися телефоном належним чином

Олексій Навальний все ще не може користуватися телефоном належним чином

Російський опозиційний політик Олексій Навальний каже, що він все ще не може користуватися телефоном належним чином або налити собі склянку води, але йде “чистим шляхом” до одужання після майже смертельного отруєння.

Про це повідомляє 19 вересня CNN.

Навальний опублікував фотографію, на якій він рухався сходами в суботу, написавши, що він відновлює свою фізичну та розумову працездатність.
“Зовсім недавно я не впізнавав людей і не розумів, як говорити”, – написав Навальний. “Щоранку до мене приходив лікар і говорив: Олексій, я приніс дошку, давайте розберемося, яке слово ми можемо на ній написати. Це довело мене до відчаю, бо хоча я загалом розумів, чого хоче лікар, але не розумів слів.
“Зараз я хлопець, у якого ноги тремтять, коли він піднімається сходами, але цей хлопець думає:” О, це сходи! Люди піднімаються на них. Можливо, нам слід шукати ліфт”. А раніше я просто стояв би там і тупо дивився на це “, – додав пост.
Навальний подякував лікарям лікарні Шаріте в Берліні, де він проходить лікування. Уряд Німеччини заявляє, що кремлівський критик був отруєний хімічним агентом групи “Новичок”. Цей висновок підтримали дві інші лабораторії Франції та Швеції.
Поділитись