Окупанти перевозять на Донбас важку зброю, – розвідка

Окупанти перевозять на Донбас важку зброю, – розвідка

Росія переправляє важку зброю на тимчасовий окупований Донбас. Про це з посиланям на дані української розвідки, повідомив речник Міноборони України Дмитро Гуцуляк.

“РФ продовжує приховано нарощувати обсяги постачання озброєння, військової техніки та боєприпасів для потреб з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ через неконтрольовані ділянки кордону на Сході України. Зокрема, з Росії на тимчасово окуповану територію Донецької та Луганської областей приховано доставлена чергова партія 122-мм гаубиць Д-30 та бронетранспортерів БТР-80”, йдеться у повідомленні.
За словами Дмитра Гуцуляка, окупаційне командування посилило перевірки своїх військ щодо обсягу необлікованих зброї та боєприпасів.

“З 25 січня ц.р. на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей триває робота комплексної комісії командування сухопутних військ ЗС РФ з метою перевірки укомплектованості особовим складом, стану бойової готовності з’єднань та частин російських окупаційних військ, а також питань їх всебічного забезпечення, наявності та технічного стану озброєння та військової техніки”, сказав Дмитро Гуцуляк.

Обстановка в районі бойових завдань є контрольованою нашими героями зі складу підрозділів Об’єднаних сил, наголосив він.

Захисники України перебувають напоготові до будь-якого розвитку подій та пильно виконують бойові завдання із оборони нашої країни від російської збройної агресії, йдеться у повідомленні.

Поділитись