Оголошено про підозру двом зловмисникам, які викрали ужгородця

Оголошено про підозру двом зловмисникам, які викрали ужгородця

Стало відомо, що слідчими Ужгородського районного відділення поліції повідомлено про підозру двом місцевим мешканцям у вимаганні (ч.2 ст.189 КК України) та незаконному позбавленні волі (ч.2 ст.146 КК України), які вчинені за попередньою змовою групою осіб. Про це iyформує “Новий формат”з посиланням на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

Як повідомили у прес-службi, підозрювані – 23 та 24-річні ужгородці, попередньо узгодивши свої дії, вимагали від потерпілого 18 тис. грн. Не отримавши бажане, вони зв’язали потерпілому руки, одягнули на голову поліетиленовий пакет та вивезли його за межі м.Ужгорода у багажному відділенні авто. Звільнили потерпілого патрульні, які зупинили автівку для перевірки.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вони утримуються в ізоляторі тимчасового тримання до обрання їм судом міри запобіжного заходу. 

Подальше досудове розслідування здійснює СВ Ужгородського районного відділення поліції Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури.

Фото Олександри Будiлки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись