Офіс Президента готується до дострокових парламентських виборів в 2021 році

Офіс Президента готується до дострокових парламентських виборів в 2021 році

ЄС і ОПЗЖ об’єднають Україну заради дострокових парламентських виборів

Про це повідомляє телеграм-канал “Печерські пагорби”

Джерела близькі до обох партій повідомляють, що ОТЗЖ і ЄС мають намір домогтися перевиборів у Верховну Раду вже в наступному році за допомогою штучно створеної політичної кризи в Парламенті.

Коаліції між партіями Порошенко і Медведчука в обласних і міських радах були репетицією і перевіркою реакції громадськості. Так як інформацію про це вдалося успішно зайняти і хвилі народного гніву не було, лідери вирішили перевести співпрацю на новий рівень. ЄС і ОПЗЖ працюють на зовсім протилежний електорат і в цьому випадку для них це перевага: кожна з партій зможе переконати свого виборця в необхідності перевиборів і на виході результат вийде значним.

Уже не перший раз в українській політиці використовується логіка “ворог мого ворога – мій друг”. Порошенко і Медведчук вирішили, що особисті конфлікти можна відкласти на другий план заради знищення рейтингу Зеленського і медіа-імперії обох вже активно працюють по ОП.

В ОП вже знають про комунікації між Порошенком і Медведчуком для координації атак на Зеленського. Розробити систему протидії цій коаліції доручено Єрмаку.

Поділитись