Одна людина постраждала в бійці біля посольства Туреччини в Києві

Одна людина постраждала в бійці біля посольства Туреччини в Києві

Одна людина постраждала в бійці біля будівлі посольства Туреччини в Києві, повідомила в п’ятницю прес-служба поліції Києва.

Раніше видання “Громадське” повідомило, що біля посольства Туреччини в Києві під час акції проти військової операції на півночі Сирії відбулися зіткнення.

“На місці події правоохоронці з’ясували, що ініціативна група громадян прийшла до адміністративної будівлі, щоб провести мирну акцію. Під час заходу до однієї з учасниць підійшли невідомі, вирвали з рук плакат і завдали їй тілесних ушкоджень”, – повідомили в поліції.

Лікарі швидкої допомоги надали постраждалій медичну допомогу на місці.
Інцидент зареєстрований в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Печерського управління поліції, встановлюються учасники інциденту, після чого буде дана правова кваліфікація події.

Президент Туреччини Тайїп Ердоган 9 жовтня оголосив про початок операції “Джерело світу” на півночі Сирії, спрямованої проти забороненої в Туреччині Робочої партії Курдистану і терористичного угрупування “Ісламська держава” *. Турецька авіація в той же день завдала ударів по місту Рас ель-Айн і ряду інших сирійських міст на кордоні двох країн. Пізніше було оголошено про початок наземної частини операції.

Поділитись