Обвинувачена у вбивстві Шеремета балотується у Верховну Раду

Обвинувачена у вбивстві Шеремета балотується у Верховну Раду

Волонтер Юлія Кузьменко, обвинувачена у вбивстві журналіста Павла Шеремета, яка знаходиться зараз під домашнім арештом, буде балотуватися від партії Петра Порошенка «Європейська Солідарність» на довиборах до Верховної Ради.

І не де-небудь, а у Донецькій області. Таке рішення прийняли на з’їзді партії, повідомила прес-служба «Європейської Солідарності».

Там заявили, що висунення Юлії Кузьменко – це «відповідь на численні звернення ветеранських і волонтерських громадських організацій».

«Добре розуміючи, що саме зараз необхідно виступити єдиним фронтом не тільки політикам, а й волонтерським та іншим громадським організаціям, я прийняла рішення балотуватися до Верховної Ради», – заявила в своєму онлайн-зверненні Юлія Кузьменко.

Боротися за голоси Кузьменко буде у виборчому окрузі № 50 28 березня.

Довибори там призначені через те, що депутат від 50-го округу Руслан Требушкін склав мандат за власною заявою, тому як став міським головою міста Покровська.

Також довибори відбудуться на 87 окрузі Івано-Франківської області. Там від «Європейської Солідарності» буде балотуватися скандальна Маруся Звіробій-Біленька.

Поділитись