Ніккі Хейлі назвала Байдена “найзручнішим кандидатом” для Ірану і Китаю

Ніккі Хейлі назвала Байдена “найзручнішим кандидатом” для Ірану і Китаю

Екс-постпред США при ООН Ніккі Хейлі звинуватила суперника чинного президента Дональда Трампа на майбутніх виборах Джозефа Байдена в симпатіях до соціалізму і назвала його найбільш зручним кандидатом для таких країн, як Іран і Китай.

Про це вона заявила, виступаючи на загальнонаціональному передвиборному з’їзді республіканців у місті Шарлотт (штат Північна Кароліна).

“Байден – хороший [кандидат] для Ірану і ІГІЛ. Він – чудовий [кандидат] для комуністичного Китаю, і він – просто подарунок долі для всіх, хто хоче, щоб Америка вибачалася, ні в чому не брала участь і відреклася від своїх цінностей”, – стверджує Хейлі.

“Минулого разу босом Джо [Байдена] був [екс-президент Барак] Обама, в цей раз це [спікер Палати представників Конгресу США Ненсі] Пелосі, [сенатор від штату Вермонт Берні] Сандерс і “четвірка” (четверо представників прогресивного крила Демократичної партії в Палаті представників: Олександрія Окас-Кортес, Ільхан Омар, Рашида Тлаіб і Аянна Преслі). Їхнє бачення майбутнього Америки – це соціалізм, а ми знаємо, що соціалізм провалився всюди”, – переконана екс-постпред США при ООН .

“Джо Байден і соціалістичні ліві стануть катастрофою для нашої економіки”, – вважає вона.

Поділитись