Невідомі спалили під Києвом будинок екс-глави НБУ

Невідомі спалили під Києвом будинок екс-глави НБУ

Невідомі спалили під Києвом будинок екс-глави Національного банку України Валерія Гонтаревої.

Про це вона повідомляє “Новий час”. За словами Гонтаревої, в будинок в селищі Гореничі кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан, внаслідок чого її житло вигоріло повністю, його не вдалося навіть загасити пожежникам.

В кінці серпня в Лондоні, де зараз проживає Гонтарева, її на пішохідному переході збила машина. Вона потрапила в лікарню, а поліція з’ясовує, це був чийсь злий умисел або нещасний випадок. У ніч на 5 вересня невідомі облили бензином і підпалили автомобіль її невістки.

27 серпня Печерський райсуд Києва дозволив Державному бюро розслідувань України силовий привід Гонтаревої на допит у справі про зловживання службовим становищем членами правління Нацбанку.

Поліція відкрила справу про підпал будинку екс-глави Національного банку України. За даними поліції, на місці події працюють слідчо-оперативна група Києво-Святошинського району, криміналістична лабораторія та слідчі.

Поліція з’ясувала, що будинок охороняв один чоловік, який, вночі почувши сторонній шум, вийшов у двір і побачив загоряння покрівлі.

В офісі президента України назвали  підпал “брутальним злочином” і закликали правоохоронні органи розкрити цю справу. Заява офісу президента опублікована в соціальних мережах.

Поділитись