Названо середній розмір субсидії в Україні

Названо середній розмір субсидії в Україні

Субсидії в Україні у листопаді 2019 року отримали близько трьох мільйонів чоловік. Про це повідомив заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко.

За два останні місяці цього року за субсидією звернулися на 60% менше громадян, ніж за цей же період в минулому році, пише nnovosti.info.

Середня субсидія на одну людину на даний момент становить близько 800 гривень. Одержувачі пільг можуть розраховувати на знижку в 20-25%.

“Середній розмір пільг в листопаді – близько 800 гривень на 1 людину, по субсидіях – більше 1200 гривень на одне домогосподарство. Більше випадків субсидій, тому що розмір більше. Для одержувачів пільг невелика знижка 20-25%”, – сказав він.

Музиченко зазначив, що на сьогоднішній день приходять платіжки в повному обсязі щодо нарахованих і спожитих послуг. Про розміри субсидій і пільг громадян будуть інформувати SMS.

“Я звертаю увагу всіх пільговиків: якщо вам не прийшло SMS-повідомлення, якщо ви не розумієте, нарахована пільга або не нарахована, необхідно звернутися до служби соцзахисту населення для уточнення деталей”, – повідомив чиновник.

Поділитись