Назвали країни, що найбільше допомагають армії України

Назвали країни, що найбільше допомагають армії України

Україну підтримує весь світ у війні із країною-агресором на Донбасі. Так, технічна підтримка від Сполучених Штатів Америки складає 70% від загальної закордонної допомоги Україні і є найбільшою.

Як повідомляє ресурс “Армія Inform”, у 2014-2018 роках військову допомогу Україні також надали Канада, Велика Британія, Франція, Німеччина, Данія й Словаччина.
З березня 2014 року наше військо забезпечувала не лише держава. Багато допомоги також йшло від наших закордонних партнерів.

“Більше за всіх – від США. Сумарна технічна підтримка від них становить 70% від загальної закордонної допомоги. Таке сприяння надходило і від інших країн”, – сказано у повідомленні.

Цікаво, що згідно із бюджетними проектами на наступний рік, які зараз розглядає Конгрес США, передбачається збільшення підтримки України в оборонній сфері в порівнянні з поточним роком.

Один із коментаторів написав, що  український амбасадор повідомив що на 1 липня 92% допомогти надали США, особливо при діючиму президенті. Німеччина трохи допомагає Києву і одночасно фінансує Москву.

За матеріалами znaj.ua

Поділитись