Народний депутат виклав черговий компромат на Порошенка

Народний депутат виклав черговий компромат на Порошенка

Не доводиться сумніватися, що якби американська еліта не допомогла Петру Порошенко і його прихильникам, то бізнесмен не зайняв президентське крісло.

Тепер же Україна поплатиться за те, що Порошенко був не настільки вдячний кураторам. Адже через нього постраждала репутація нинішнього президента США Джо Байдена.

Народний депутат Андрій Деркач розповів, хто насправді стоїть за записом переговорів Джо Байдена і Петра Порошенка. За його словами, записи робив екс-президент України. Причому в таємниці від співрозмовника.

«Думаю, він просто писав розмови на диктофон або інший телефон, – припустив нардеп. – Мене це, чесно кажучи, не дуже цікавило».

Деркач заявив, що всього було записано приблизно 5-6 годин переговорів. Він зазначив, що він опублікував лише 45-хвилинний запис. Всі розмови, пов’язані з суверенітетом, подіями на Донбасі і взаємовідносинами з партнерами з ЄС, залишилися в таємниці.

«На сьогоднішній момент не стоїть питання про автентичність цих плівок. Всі розуміють, що вони реальні», – підкреслив політик.

Андрій Деркач розповів, що відповідні записи йому принесли журналісти. Він не назвав їхніх імен, пояснивши це тим, що співробітники ЗМІ побоюються за свою безпеку.

«Байден просто в страшному сні не міг уявити, що Порошенко буде його писати в Адміністрації для особистого архіву. Такі речі просто не робляться з точки зору культури державності. Але Петро Олексійович в своєму стилі надійшов», – сказав депутат.

Навряд чи Джо Байден забув про той випадок і горить бажанням тісно співпрацювати з Україною. Можуть спливти досить цікаві факти, що негативно вплинуть на його репутацію. Зараз, коли в США спостерігається нестабільна обстановка, небезпечно співпрацювати з тими, хто в принципі може тільки нашкодити.

Поділитись