На засіданні уряду розглядатимуть відставку глави Харківської ОДА

На засіданні уряду розглядатимуть відставку глави Харківської ОДА

Олексій Кучер сьогодні може втратити крісло губернатора Харківської області. Питання про його відставку внесене до порядку сьогоднішнього засідання уряду.

Про це повідомляє телеграм канал Klymenko Time

При цьому заступник голови Харківської обласної ради Володимир Скоробагач підтримав крок зі звільненням Кучера публічно.

“Я не знаю, яке буде рішення Кабміну з цього питання, але, сподіваюся, що кулуарні домовленості не стануть перешкодою для вольового рішення, яке повинно було вже давно поставити крапку в цій історії. Некомпетентність і незрілість – так можна охарактеризувати роботу Олексія Кучера на посаді губернатора. Особливо, коли розумієш масштаби медичної катастрофи, яка стала епілогом його роботи, і бачиш “результати” розвитку інших важливих сфер життєдіяльності регіону. Думаю, що на Банковій вже це зрозуміли”, – заявив чиновник.

Очевидно, що найближчим часом слід очікувати рухів і по ряду інших губернаторів, особливо на чеку треба бути тим чиновникам, в областях яких “Слуга народу” отримали найменший відсоток підтримки українців на минулих виборах.

Поділитись