На Запоріжжі судитимуть директора сільгосппідприємства за розтрату майна

На Запоріжжі судитимуть директора сільгосппідприємства за розтрату майна

Стало відомо, що на Запоріжжі судитимуть директора сільгосппідприємства. До суду скеровано обвинувальний акт за розтрату майна на суму майже 3 млн. грн.

“Під процесуальним керівництвом прокурорів Веселівського відділу Мелітопольської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у формі складання обвинувального акту відносно директора сільськогосподарського державного підприємства, розташованого на території села Таврія Веселівського району Запорізької області”, – йдеться у повідомленні. пресслужби прокуратури Запорізької області.

Відповідно до обвинувального акта вказана особа обвинувачується у розтраті майна зазначеного підприємства на суму майже три мільйона гривень у першій половині 2016 року.

Під час досудового розслідування дії директора підприємства кваліфіковані за ч.5 ст.191, ч.2 ст.382, ч.1 ст.388 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; невиконання судового рішення; незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт, заставленого майна або майна, яке описано чи підлягає конфіскації)

Вказаній особи загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись