На Запоріжжі судитимуть директора одного з підприємств

На Запоріжжі судитимуть директора одного з підприємств

На Запоріжжі судитимуть директора одного з підприємств за ухилення від сплати податків. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Запорізької області.

Прокуратурою Запорізької області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно директора одного з підприємств, який ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах.

“Слідством встановлено, що 36 річний мешканець Запорізької області, перебуваючи на посаді директора одного з підприємств, шляхом службового підроблення та подання неправдивої інформації органам державної влади незаконно отримав спеціальний режим оподаткування у сфері діяльності сільського господарства. Внаслідок незаконних дій підприємством знижено суми податкових зобов’язань у розмірі 7 млн.грн., які у подальшому легалізовано”, – йдеться у повідомленні.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.2 ст.28 ч.1 ст.222, ч.1 ст.366, ч.3 ст.209, ч.3 ст.212 КК України завершено, обвинувальний акт направлено до Токмацького районного суду Запорізької області для розгляду по суті.

Поділитись