На Закарпатті обстріляли два автомобіля

На Закарпатті обстріляли два автомобіля

На Закарпатті прикордонники обстріляли два автомобіля контрабандистів. Інцидент стався на українсько-угорському кордоні біля села Велика Паладь.

Наряд відділу Велика Паладь Мукачівського прикордонного загону здійснював патрулювання кордону і в безпосередній близькості від кордону було виявлено позашляховик та мікроавтобус, біля яких були ящики замотані чорною плівкою, передає prozak.info.

Помітивши наряд прикордонників, водії автомобілів зрушили з місця і почали тікати, здійснюючи маневри, щоб не дати змогу прикордонникам догнати їх. Під час погоні прикордонники здійснили попереджувальні постріли, однак водіїв це не зупинило. Тоді прикордонники почали стріляти по колесах автівок втікачів.

Позашляховик догнати не вдалося, а от після влучання в колеса мікроавтобуса, його водій змушений був зупинити транспортний засіб.

“Прикордонники провели слідчі дії. Всього було виявлено та вилучено 104 ящики з контрабандними сигаретами. На водія мікроавтобусу складено адмінпротокол, а транспортний засіб вилучено”, – повідомили в Мукачівському прикордонному загоні.

Поділитись