На Волині чоловік намагався підкупити посадовця поліції

На Волині чоловік намагався підкупити посадовця поліції

На Волині правоохоронці затримали чоловіка за підкуп посадовця поліції. Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

“Мешканець Львівської області намагався уникнути відповідальності за скоєне правопорушення та повернути вилучене авто, запропонувавши хабар заступникові начальника одного з відділів поліції Волині. Тепер порушник відповідатиме за ще один злочин”, – йдеться у повідомленні.

Співробітники Горохівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження відносно 25-річного жителя Львівщини за незаконну вирубку лісу. Автомобіль чоловіка з деревиною вилучили. Невдовзі фігурант звернувся до заступника начальника-начальника слідчого відділення Горохівського ВП з пропозицією: 1 500 доларів США “винагороди” за закриття матеріалів провадження та повернення транспортного засобу.

Поліцейський доповів про спробу підкупу працівникам Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. У службовому кабінеті поліцейського чоловіка затримали оперативники УДВБ НПУ, слідчі ГУНП у Волинської області, під процесуальним керівництвом прокуратури, на передачі грошей.

Наразі готується вручення йому підозри за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. За підкуп службової особи фігурантові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись