На Вінниччині поліцейські повернули батькам 9-річного мандрівника

На Вінниччині поліцейські повернули батькам 9-річного мандрівника

Сьогодні, 5 червня, на Вінниччині поліцейські повернули батькам 9-річного хлопчика, який з села вирушив пішки до Гайсина.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Вінницької області, о 7 ранку екіпаж групи реагування патрульної поліції Гайсинського відділу поліції помітив на узбіччі дороги маленького хлопчика, який йшов в бік Гайсина без дорослих. Поліцейські взяли на борт службового автомобіля маленького подорожнього та розпитали, де його батьки.

“З’ясувалося, що йому 9 років, його сім’я, в якій виховується ще двоє дітей, проживає в одному з сіл району. Цього дня вранці батьки поїхали у справах до Гайсина, а сина залишили під наглядом 16-річної сестри вдома. Хлопчик поділився з поліцейськими, що дуже хотів поїхати з ними та купити на подаровані йому гроші собі зошити та інше приладдя, однак батьки його не взяли. Тож він вирушив сам. Поліцейські завезли хлопчика до відділу поліції та повідомили батьків”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці радять дорослим бути уважними до своїх дітей, цікавитися їх дозвіллям та проблемами, будувати довірливі та дружні стосунки, аби діти не потрапляли в ситуації, де їм може загрожувати небезпека.

Поділитись