На Сумщині судитимуть службовця міської ради

На Сумщині судитимуть службовця міської ради

На Сумщині за одержання 7 тис 500 грн неправомірної вигоди судитимуть службовця міської ради. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно провідного спеціаліста одного з відділів Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради, який за неправомірну вигоду погодив дозвільні документи.

“За даними слідства, вказаний службовець 4 травня 2020 року одержав від співробітника гаражного кооперативу 7500 грн за погодження і виготовлення дозвільних документів щодо вирубки насаджень на земельній ділянці в межах м. Суми. Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду) КК України. За скоєне йому загрожує до 4 років позбавлення волі”, – йдеться у повідомленні.

Досудове слідство проведено Слідчим управлінням ГУ НП в Сумській області за матеріалами Управлінням стратегічних розслідувань.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

 

Поділитись