На Сумщині розшукали чоловіка, який два роки переховувався від слідства

На Сумщині розшукали чоловіка, який два роки переховувався від слідства

Стало відомо, що на Сумщині розшукали чоловіка, який два роки переховувався від слідства.

Як повідомили в прес-службі Нацполіції Сумщини, неодноразово судимий житель Шостки підозрюється у навмисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень водію таксі. 

Подія сталася у травні 2017 року, поблизу села Ображіївка Шосткинського району. Зловмисник, під час конфлікту з таксистом, завдам останньому ножових поранень. Водій таксі вижив. Тоді затримати підозрюваного не вдалось – одразу після скоєного злочину він втік і досі ретельно переховувався.

Тривалі комплексні оперативно-розшукові заходи дали свій результат. Оперативники отримали інформацію, що 44-річний підозрюваний повернувся у місто і може перебувати в одному з садово-дачних масивів. Оперативники знайшли будинок, де останнім часом проживав розшукуваний, і саме там його й затримали.

Наразі чоловіку обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Найближчим часом кримінальне провадження, відкрите за фактом навмисних тяжких тілесних ушкоджень, буде спрямоване до суду. Санкція ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Поділитись