На Сумщині припинено підпільне виробництво горілки

На Сумщині припинено підпільне виробництво горілки

На Сумщині припинено підпільне виробництво лікеро-горілчаних виробів та цигарок – проведено 10 обшуків, вилучено продукції майже на 2 млн грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області сьогодні, 6 серпня.

За процесуального керівництва прокуратури Сумської області в рамках кримінального провадження припинено незаконну діяльність декількох підпільних цехів по виготовленню підакцизних товарів сумнівної якості (ч. 3 ст. 204 КК України).

“На Сумщині у будинках та гаражних приміщеннях декількох районних центрів проведено 10 обшуків, під час яких виявлено та вилучено обладнання для виробництва підакцизної продукції, а також 3135 л спирту, 8500 пачок цигарок та 1440 л лікеро-горілчаних виробів. Вартість вилученого майже 2 млн грн. Наразі зразки продукції передані на експертне дослідження”, – йдеться у повідомленні.

Діяльність цехів припинено спільно зі слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Сумській області. Досудове розслідування триває. Вживаються заходи щодо встановлення постачальників сировини для підакцизних товарів та місць реалізації незаконно виготовленої продукції.

 

Поділитись