На Полтавщині вбили касирку кредитного відділення

На Полтавщині вбили касирку кредитного відділення

На Полтавщині у розбійному нападі та умисному вбивстві касирки кредитного відділення підозрюють 33-річного жителя Кременчука. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини.

Розбійний напад на приміщення кредитної установи, що на вулиці Київській, стався 20 червня, близько 17-ї години. Невідомий у захисній масці із особливою жорстокістю завдав тілесних ушкоджень 35-річній жінці, яка працювала там касиром, після чого забрав гроші із сейфа та втік з місця злочину. Тяжко травмовану жінку доставили до місцевої лікарні. На жаль, врятувати їй життя не вдалося. 

Іван Вигівський, начальник поліції Полтавщини, повідомив:«Для розкриття злочину ми реалізували максимальний комплекс оперативно-розшукових заходів, залучивши найдосвідченіших слідчих, оперативників карного розшуку та працівників спецслужб поліції Полтавщини, а також весь особовий склад поліції Кременчука. Під час проведення оперативно-розшукових і слідчих дій, під процесуальним керівництвом Прокуратури Полтавської області, нам вдалося встановити особу нападника. Поліція здійснює досудове розслідування за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та п. 4, 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю та з корисливих мотивів). Фігуранту повідомлено про підозру у розбійному нападі та умисному вбивстві, вчиненому з корисливою метою. Вживаються заходи щодо обрання  йому запобіжного заходу – тримання під вартою». 

Якщо суд визнає кременчуківця винним у скоєнні особливо тяжких злочинів, йому загрожує від 10-ти  до 15-ти років ув’язнення, або довічне позбавлення волі.

Поділитись