На Одещині судитимуть депутата за фактом шахрайства

На Одещині судитимуть депутата за фактом шахрайства

На Одещині  судитимуть депутата Затоківської селищної ради, який шляхом обману заволодів понад 257 тис грн. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Офісом Генерального прокурора скеровано до суду обвинувальний акт стосовно депутата Затоківської селищної ради Білгород-Дністровської міської ради Одеської області за фактом шахрайства, а також підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 369 КК України).

“Досудовим розслідуванням встановлено, що депутат шляхом обману заволодів чужим майном на суму понад 257 тис грн та підбурював потерпілого на надання службовій особі неправомірної вигоди за вирішення питання про видачу дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування будівель і споруд однієї із баз відпочинку в смт. Затока Одеської області. Правоохоронці затримали депутата під час отримання грошових коштів. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося Головним слідчим управлінням Нацполіції України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись