На Миколаївщині водій-наркоман збив працівника прокуратури

На Миколаївщині водій-наркоман збив працівника прокуратури

На автодорозі М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ», біля с. Весняне, водій вантажівки, який перебував під впливом наркотичних речовин, скоїв смертельний наїзд на водія Skoda Kodiaq, працівника прокуратури.  Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області  у Facebook.

“Згідно висновку медичного огляду водій вантажного автомобіля DAF, який 11 липня цього року на автодорозі М-14 «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ», біля с. Весняне, скоїв смертельний наїзд на працівника прокуратури, перебував під впливом наркотичних речовин. Крім того, водій вантажівки був неодноразово засуджений до реальних термінів ув’язнення за зберігання та збут наркотичних засобів, порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження”, – йдеться у повідомленні.

13 липня 2020 року, слідчим суддею Центрального районного суду м. Миколаєва задоволено клопотання слідчого, погоджене з процесуальним керівником, та обрано запобіжний захід водію вантажного автомобіля DAF у виді тримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави.

Як вже повідомлялось, водій автомобіля Skoda Kodiaq – працівник прокуратури, зупинився на узбіччі змінити шину свого автомобіля. В цей час на нього здійснив наїзд вантажний автомобіль, після чого, не зупиняючись, зник з місця події. Внаслідок ДТП прокурор отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких помер в реанімаційному відділенні Миколаївської центральної районної лікарні.
Під час проведення поліцейської операції «Перехват» водія вантажівки було встановлено та затримано біля міста Одеса.

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) КК України, триває.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись