На Львівщині знищили 47 вибухонебезпечних предметів

На Львівщині знищили 47 вибухонебезпечних предметів

Фахівці піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучили й знищили 47 вибухонебезпечних предметів – 13 мінометних мін калібру 50 міліметрів і 34 мінометних мін калібру 82 міліметрів, виявлені під час проведення земляних робіт на відстані 40 метрів від житлового будинку №15 на вулиці Ярослава Мудрого й 20 метрів від дороги Львів-Луцьк у Кам’янка-Бузькій.

Про це повідомили на сторінці Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області в інтернет-мережі «Facebook».

«Боєприпаси знищено у встановленому порядку в спеціально відведеному для цього місці. Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Рятувальники застерігають мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до служби порятунку за номером 101!», – йдеться у повідомленні.

Поділитись