На Львівщині затримали злодіїв-нелегалів

На Львівщині затримали злодіїв-нелегалів

Працівники Яворівського відділу поліції з’ясували причетність громадян однієї з європейських країн віком 19 та 22 роки до скоєння двох крадіжок на території району.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, передає ailylviv.com.

Правоохоронці розповіли: «Чоловіки тиждень тому нелегально прибули в Україну. Як з’ясували правоохоронці, зловмисники причетні до скоєння двох крадіжок. 11 травня в одному із сіл району чоловіки проникли в салон автомобіля «Фольксваген Транспортер» 33-річної місцевої мешканки та забрали сумочку з особистими документами і золотим браслетом вагою 15 грам».

«Друга крадіжка була скоєна у тому ж селі. Зловмисники проникли в магазин та викрали продукти харчування, тютюнові вироби, алкогольні напої та гроші. Загальна сума збитків – понад 6 000 гривень», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цими фактами відкрите кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Поділитись