На Львівщині виявили нелегальні АЗС

На Львівщині виявили нелегальні АЗС

Працівники податкової міліції й поліції задокументували в Яворівському й Жовківському районах Львівської області діяльність двох підпільних АЗС, на яких здійснювалась реалізація необлікованих підакцизних товарів (паливно-мастильних матеріалів, нафтопродуктів) сумнівного походження без відповідних дозвільних документів.

Як передає dailylviv.com, правоохоронці відкрили два кримінальні проваджень за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) й провели демонтаж автозаправних комплексів та, орієнтовно, 10 тонн дизельного палива. Вартість вилученого обладнання – близько 300 тисяч гривень, а дизельного палива – 300 тисяч гривень.

“Відповідальність за такі кримінальні правопорушення передбачає штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років”, – повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також опублікували фотосвідчення.

Поділитись