На Львівщині судитимуть слідчого поліції

На Львівщині судитимуть слідчого поліції

На Львівщині судитимуть слідчого поліції. Про це повідомили  в прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно слідчого Червоноградського відділу поліції, який у січні цього року отримав майже 12 тисяч доларів неправомірної вигоди за не притягнення місцевої мешканки до кримінальної відповідальності за вчинення злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

Такі дії зловмисника кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за невчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії, з використанням наданої їй влади чи службового становища, у великому розмірі, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Як зазаначає dailylviv.com, у разі доведення вини фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років та конфіскація майна. Досудове розслідування та оперативний супровід здійснювався працівниками УСБУ у Львівській області.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись