На Луганщині поліція викрила збувача психотропів

На Луганщині поліція викрила збувача психотропів

На Луганщині поліція викрила збувача психотропів. Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Вартість вилученої у зловмисника психотропної речовини за цінами «чорного ринку» складає понад пів мільйона гривень. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Луганської області.

Наркоторгівцем виявився 28-річний, не працюючий, раніше вже судимий за незаконний обіг наркотиків, мешканець міста Лисичанськ. Він здійснював торгівлю особливо небезпечної психотропної речовини PVP через мережу Інтернет за допомогою Messenger Telegram безконтактним шляхом (так званих «схованок»).

Затримали його оперативники Управління протидії наркозлочинності та Рубіжанського відділу поліції по вулиці Смирнова у м. Рубіжне під час закладення ним «схованок».

В ході огляду місця події співробітниками слідчо-оперативної групи було виявлено та вилучено небезпечну психотропну речовину PVP приблизною вагою 500 грамів. Вартість вилученої психотропної речовини за цінами «чорного ринку» складає понад півмільйона гривень. 

Наразі під процесуальним керівництвом прокуратури слідчі здійснюють досудове слідство та вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу. 

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись