На Кіровоградщині чоловік намагався втягнути поліцейського до збуту наркотиків

На Кіровоградщині чоловік намагався втягнути поліцейського до збуту наркотиків

Стало відомо,  що мешканець Олександрії запропонував одному з керівників місцевої поліції за грошову винагороду «кришувати» збут наркотичних засобів. Підполковник поліції про таку пропозицію рапортував до внутрішньої безпеки НПУ.

Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Слідчі Олександрійського відділу поліції Кіровоградщини розпочали відносно одного з місцевих мешканців кримінальне провадження за фактом зберігання наркотичних засобів. Перебуваючи у статусі підозрюваного, чоловік звернувся до заступника начальника – начальника сектору кримінальної поліції з пропозицією грошової винагороди за неперешкоджання та сприяння у розповсюдженні наркотиків на території Олександрії. Поліцейський, в свою чергу, доповів про незаконну пропозицію працівникам Кіровоградського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ. За цими матеріалами слідчі СУ ГУНП області, під процесуальним керівництвом прокуратури Кіровоградщини, розпочали кримінальне провадження.

“39-річного зловмисника затримали оперативники внутрішньої безпеки НПУ та слідчі кіровоградської поліції на передачі трьох тисяч гривень посадовцю поліції у якості хабара. Крім того, за місцем мешкання фігуранта проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено та вилучено 100 грамів марихуани і, так званий, “маляс”. За цінами «чорного»
На теперішній час чоловіка затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Ділку доведеться нести кримінальну відповідальність і за підкуп службової особи, і за зберігання наркотичних засобів”, – йдеться у повідомленні.

 

Поділитись