На Київщині затримали молодика, який забив до смерті свого рідного дядька

На Київщині затримали молодика, який забив до смерті свого рідного дядька

Трагедія сталася в одному з будинків села Барахти, що на Васильківщині. Там під час сварки 20-річний молодий чоловік жорстоко побив родича стільцем, облив його обличчя спиртом і підпалив. Після чого втік у невідомому напрямку.

На місці поліції працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що того дня до покійного приїхав племінник. Під час розпиття алкогольних напоїв між родичами виник конфлікт, який закінчився трагічно. Тіло 58-річного чоловіка направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті, – передає Головне управління Національної поліції в Київській області

На пошуки зловмисника були задіяні наряди групи реагування патрульної поліції Васильківського відділу поліції та бійці поліції охорони.  

Невдовзі поліцейські затримали 20-річного жителя Василькова у порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за с. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі чоловікові оголошено про підозру у скоєнні даного злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Поділитись