На Київщині озброєний чоловік напав на поліцейських

На Київщині озброєний чоловік напав на поліцейських

Стало відомо, що на Київщині озброєний чоловік напав на поліцейських.

“В автомобілі їхали поліцейські, які супроводжували затриманого зловмисника до відділу поліції. Їм перегородила дорогу автівка, з якої вийшов чоловік з пістолетом у руках. Невідомий викрикував, що він начальник поліції. Того дня у місті Яготин поліцейські затримали зловмисників, які на Переяслав-Хмельниччині зі зброєю напали на одне з ТОВ, що займається паливно-мастильними матеріалами. Привівши зброю у бойову готовність, нападник вимагав у правоохоронців відпустити підозрюваного у розбійному нападі”, йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції в Київській області.

Поліцейські спрацювали професійно. «Визволителя» швидко знешкодили бійці корпусу оперативно-раптової дії, забрали у нього зброю та одягли кайданки. У якості речового доказу у нього вилучено пристрій для відстрілу гумовими кулями «ПМР».Нападником виявився 50-річний місцевий житель, пенсіонер МВС.

За фактом погрози правоохоронцям та самовільне присвоєння владних повноважень поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 345 та за ч. 1 ст. 353 Кримінального кодексу України. За цими двома статтями ККУ чоловіку оголошено про підозру.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись