На Івано-Франківщині затримали осіб за збут наркотиків через Інтернет

На Івано-Франківщині затримали осіб за збут наркотиків через Інтернет

На Івано-Франківщині правоохоронці, в ході раніше розпочатого кримінального провадження, затримали групу осіб за придбання, перевезення, зберігання і збут наркотичних засобів. Під час проведення обшуків виявлено і вилучено наркотичні засоби вагою до 3 кг, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони та речові докази.

Працівниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими в Івано-Франківській області, за процесуальним керівництвом обласної прокуратури, затримано трьох осіб, які займалися придбанням, перевезенням, зберіганням та збутом наркотичних засобів через Інтернет-мережу, налагодивши канал постачання і збуту на території Івано-Франківщини. Йдеться про 25-річного організатора, мешканця Івано-Франківська, і двох виконавців: 23-річного мешканця Калуського району та 25-річного мешканця обласного центру.

Як повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, під час проведення обшуків виявлено і вилучено наркотичні засоби вагою до 3 кг, грошові кошти, банківські картки, мобільні телефони та речові докази.

Трьох осіб затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення підозри за вчинення злочинів передбачених ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере міри запобіжного заходу.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись