На Хмельниччині поліцейські оперативно розшукали зниклих дівчаток

На Хмельниччині поліцейські оперативно розшукали зниклих дівчаток

На Хмельниччині поліцейські оперативно розшукали двох зниклих дівчаток. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Зазначається, що подія мала місце сьогодні вночі у селі Баговиця Кам’янець-Подільського району. Як з’ясувалось, 5-класниці непомітно зайшли до школи, коли вона була ще відчинена, і залишились там на ніч.

У повідомленні йдеться: “Сьогодні, 30 липня, близько 02.30 години ночі до Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Баговиця зникло двоє однокласниць віком 11 та 12 років. На пошук неповнолітніх по тривозі був піднятий увесь особовий склад райвідділу поліції. Активно допомагали правоохоронцям і місцеві жителі. Як з’ясувалось, дівчатка підвечір пішли гуляти, але додому так і не повернулися. Їхні телефони були поза зоною досяжності. Спочатку батьки шукали дітей самотужки, але результату це не діло. Тож вирішили звернутись до поліції. Правоохоронці упродовж кількох годин «прочісували» село і опитували місцевих жителів. А коли під ранок відчинили школу і оглянули усі приміщення, в одному із них і знайшли неповнолітніх втікачок. Як виявилось, дівчатка непомітно зайшли всередину, коли школа ще була відчинена, і залишились там на ніч”.

Наразі з батьками та дівчатками працює працівник ювенальної превенції.

Поділитись