На Херсонщині жінку звинуватили у заволодінні грошима на понад 4 млн грн

На Херсонщині жінку звинуватили у заволодінні грошима на понад 4 млн грн

На Херсонщині  повідомлено про підозру жінці у заволодінні грошима на понад 4 млн грн. Про це повідомляє Прокуратура Херсонської області.

За процесуального керівництва Бериславської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 29-річній жінці у заволодінні чужим майном шляхом обману, вчинене в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 190 КК України).

“За даними слідства, жінка організувала злочину схему, спрямовану на заволодіння грошовими коштами фізичних осіб шляхом обману та зловживання довірою. Зокрема, вона пропонувала потерпілим вкласти збереження у вигідні торгові операції та повернути їх гроші з відсотками у короткі строки. Проте, виконувати обіцянки вона не поспішала, а одержані кошти привласнила. Від шахрайських дій постраждало вісім осіб, а сума привласнених коштів складає понад 4 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

На цей час вирішується питання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу.

Зазначається, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитись