На Харківщині батько вбив 7-річного сина

На Харківщині батько вбив 7-річного сина

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо 34-річного жителя смт. Шевченкове за звинуваченням у вбивстві його 7-річного сина.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області. Чоловікові інкримінують умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене з особливою жорстокістю.

За даними слідства, в кінці лютого цього року чоловік «виховував» своїх малолітніх дітей. На думку батька, семирічний хлопчик і восьмирічна дівчинка погано себе вели і бавилися. Спочатку обвинувачений вилаяв сина, а потім схопив його і жбурнув на металеву стійку ліжка. Дитина вдарилася тім’яної частини голови. Майже відразу травмований хлопчик почав скаржитися на сильний біль. Його нудило, було важко ходити та хитало.

Однак зловмисник не викликав «швидку» синові і забороняв робити це дружині. Дитина ослабла і вже не вставала з ліжка. Лише на п’яту добу в сім’ю прийшли гості. Вони побачили, що з дитиною не все гаразд, і викликали лікарів.

Однак медики, які приїхали за викликом констатували смерть хлопчика. За даними судово-медичної експертизи, дитина отримала черепно-мозкову травму з численними крововиливами, перелом лінійного зводу черепа з подальшим набряком головного мозку.

Зараз підозрюваний перебуває під вартою. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Поділитись