На Донечині внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканець

На Донечині внаслідок вибуху снаряду загинув місцевий мешканець

32-річний чоловік знайшов вибухонебезпечний предмет на березі річки. Приніс його додому та вирішив розібрати, в результаті чого стався вибух. Від отриманих травм постраждалий помер у лікарні. Про це повідомили у Великоновосілківському відділенні поліції Донецької області, передає  Newformat.info.

До Великоновосілківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення районної лікарні доставлено 32-річного мешканця Великої Новосілки численними пораненнями голови, тіла та кінцівок. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Великоновосілківського відділення поліції.

“Встановлено, що потерпілий за межами селища на березі річки знайшов снаряд, приніс додому та почав його розбирати, що і спричинило вибух. Поліцейські проводять заходи щодо встановлення всіх обставин події. Вирішується питання про внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 Кримінального кодексу України (з приміткою «нещасний випадок»)”, – йдеться у повідомленні.

Поділитись