На Дніпропетровщині в каналізаційному колекторі загинув ремонтник

На Дніпропетровщині в каналізаційному колекторі загинув ремонтник

В Апостоловому на Дніпропетровщині під час ремонтних робіт у каналізаційному колекторі сталася трагедія. Там загинув один комунальний працівник, ще двох дістали живими.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Дніпропетровській області, передає “ТСН”.

“До Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що під час проведення ремонтних робіт, внаслідок різкого підняття фекалій у каналізаційному колекторі, втратили свідомість та почали тонути три співробітники підприємства на вулиці Вокзальна міста Апостолово. До місця виклику негайно було направлено черговий караул 51-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Після прибуття на місце події, рятувальники вилучили із колектору двох чоловіків (1960 та 1967 років народження), яких передано співробітникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації”, – ідеться в повідомленні.

Третій ремонтник уже був мертвим.

“Співробітники водоканалу провели роботи із відкачування фекалій. Особовий склад підрозділу ДСНС знайшов тіло чоловіка без ознак життя 1959 року народження та вилучив з колектору”, – зазначили рятувальники. 

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись