На Дніпропетровщині у помешканні чоловіка виявили цілий арсенал зброї

На Дніпропетровщині у помешканні чоловіка виявили цілий арсенал зброї

Співробітники СБУ викрили у Дніпропетровській області протиправне зберігання засобів ураження. Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили в помешканні чоловіка у П`ятихатському районі гранатомет РПГ-22, міну МОН-50, автомат АКС, три гранати та пістолет ПМ.

«Також вилучено тротилову шашку, мінометну міну з прикріпленим до неї телефоном, вибухівку, електродетонатор, п’ять запалів для ручних гранат і тисячу сто патронів різного калібру.За оперативною інформацією, вказаний арсенал зброї був вивезений у 2015 році з району проведення антитерористичної операції. Вилучені засоби ураження скерували на експертизу», – йдеться у повідомленні пресслужби СБУ.

В СБУ зазначають, що у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішують питання щодо затримання зловмисника. «Тривають невідкладні слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправних дій. Заходи з викриття зловмисника проводили спільно з поліцією», – повідомляє СБУ. 

Поділитись