На Дніпропетровщині чоловіка засудили за вбивство 13-річної дівчини

На Дніпропетровщині чоловіка засудили за вбивство 13-річної дівчини

На Дніпропетровщині 25-річного раніше судимого чоловіка позбавили волі на 13 років за умисне вбивство неповнолітньої у корисливих цілях.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області. Вироком Жовтневого районного суду м. Кривого Рогу 25-річного раніше судимого громадянина визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115 та ч.4 ст.187 КК України (умисне вбивство, розбій).

Як повідомляє УНН, подія сталася у червні 2019 року в селі Миролюбівка П’ятихатського району. Обвинувачений розпивав алкогольні напої разом з 13-річною знайомою, після чого запропонував їй вступити з ним у статеві зносини, на що остання погодилась.

“Чоловік завів дитину вглиб лісосмуги та, коли побачив у неї мобільний телефон, з корисливих мотивів задушив. Далі підсудний сховав тіло у зарослі терену, знявши з потерпілої одяг та взуття, після чого заволодів її мобільним телефоном та з місця злочину зник. Свою вину молодик визнав у повному обсязі. Обвинувачення підтримувалось прокуратурою Дніпропетровської області. Суд призначив йому покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна”, – повідомили у прокуратурі.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись