На Черкащині повісилася школярка

На Черкащині повісилася школярка

У селі Дашуківка Лисянського району 14-річна школярка при загадкових обставинах наклала на себе руки. Повішеною вдома знайшли її батьки.

Як передає ridnyi.com.ua, дівчина ходила до восьмого класу. В селі сім’ю характеризують з позитивного боку. Що стало причиною суїциду ніхто не знає. 

Сім’я абсолютно нормальна й благополучна, розповідає одна з працівниць місцевої сільської ради. Називатися не хоче. – Батьки постійно працюють. Спиртним не зловживали ніколи. Мати – хороша жінка. Працює з престарілими пенсіонерами. Насилля в родині ніколи не було, наскільки я знаю. Інакше б у школі це помітили. З дому не тікала. Дівчинка в школу ходила як і всі діти. Ніколи без поважної причини уроків не пропускала. Завжди добре вчилася. Була старостою класу. Перед вихідними, коли трапилося горе, теж була в школі. Хто знає, що могло трапитися. Зараз діти дуже розвинені. Вміють користуватися інтернетом. Там всякого можуть надивитися. Якби щось було незвичайне, то всі б усе знали. Село невелике.

Про благополучність та відсутність конфліктів у родині школярки підтвердили у відділі сім’ї, молоді та спорту Лисянської РДА. За чутками, перед самогубством дівчинка нібито посварилася з матір’ю. Сільський голова коментувати інцидент відмовився.

У Лисянському райвідділі поліції деталей справи поки що теж не коментують. Посилаються на таємницю слідства. Відкрито кримінальне провадження за статтею «вбивство».

Дівчину поховали. В родині залишився її молодший брат.

Поділитись